FLYTTEN

Nu börjar den på allvar. Mina föräldrar kommer hit om en stund och då sätter vi igång med att flytta kartonger!
SÅ inatt kommer jag och J sova i nya lägenheten!

Jag ska plocka över disken som finns också så jag kan köra den i DISKMASKINEN! Fan va jag är lycklig idag!


PUSS PÅ ER!!

lillen försöker
Det där är ju ett tag sen man fasen så söta de va! Eller de är de iofs fortfarande


Jag vill ha tillbaka de där håret nu. Vill slippa min tuppkam....

Ibland...

...kan man inte låta bli.

Nu har jag beställt ett klösträd..hoppsan! Men så går det när man vill skingra tankarna. Så nu blev det denna...



I grått tyg. Den är ändå 182cm hög och mycket mer lekvänlig än den jag la in i bloggen igår. Sen så kosta den bara 940kr med fri frakt så jag är nöjd.

Man måste ju få unna sina troll ibland och då kan jag också kasta de andra två klösträden som är slitna och äckliga. Detta är en win win situation för alla parter.

PUSS PÅ ER!

Varför?

Varför måste man pinas igenom saker man inte vill? Varför kan polisen tvinga? Är det inte jag som ska vara "offret" så varför plåga mej??

Jag är så trött att allt hamnar på en gång. Flytt på söndag, städ och polis på måndag, besiktning och träffa neurologen för att få reda på analysen på tisdag och telefon rättegång på onsdag.

Jag blir knäpp allvarligt talat! Jag orkar inte mer! Jag vill inte mer!

När är det slut och jag får vila? När ska jag få återhämta mej på allvar?

Flytt och Klösträd

Hämtade nyckeln till nya lägenheten igår och det var så härligt! Ska bli så underbart skönt att få bo där med J. Synd var att J inte var med och delade den första upplevelsen som blir när man låser upp dörren och går in för att kolla igenom alla skrymslen och vrår. Han var med i telefon visserligen.

Ska bli så underbart med all den yta vi får. Katterna kommer ju bli överlyckliga! De kommer springa marathon varje dag! På tal om katterna så skulle jag vilja köpa dem en ny klösmöbel. De vi har är slitna och faktiskt ganska äckliga. Jag har kommit fram till att en sådan möbel tål inte hur mycket skrubbning som helst MEN man måste ju städa efter att ens pälsbollar kräks på den ju.. Synd att de är så grymt dyra bara. För de klösmöblar jag har är också så sneda efter alla flytter att man tror de ska gå av på mitten snart. Hittade endel på wpbengal.se som var fina och billiga och fraktfria så kanske ska kosta på pluttarna en sån. Blev riktigt sugen på denna...



..men den finns bara i blå och jag har en VIT katt...hmm, vet inte om den kombon är så önskvärt fast den lilla svarta vi har nu är ju inte så farlig svår att städa MEN man ska göra det också. Vi får se helt enkelt.

Jag tror inte att J och jag riktigt har förstått vilken lyx vi kommer få i nya lägenheten! Jag menar vi får diskmaskin, tvättmaskin, helkaklat badrum med värmeslinga i golvet, glashäll på spisen eller vad de nu heter och klädkammare. Alltså fan va fint de känns! Jag kommer må som en drottning där! Jag kommer laga mer mat och bli riktigt hushållig..åtminstone första två veckorna haha!

Nu ska jag äta lite..

PUSS PÅ ER!

Tingsrätt, Jakt och Kvällsmys

Är galet nervös inför imorgon. Snart är det över med tingsrätt bestyr men just nu är det galet nervöst. Jag är nervös över att det kommer bli tjafs i telefon eller jag vet inte. Mitt önskemål och min förhoppning är ju att de frågar vad som hänt, jag rabblar och sen är det klart. Vi får se hur det blir.

Sen efter att dessa bestyr är förbi så är det dags för jakt! Det är dags att få veta sina resultat och så är det dags att få veta om det är dags att sluta med T. retard och börja med nått annat så det kan bli lite mer spontanitet i vardagen *hihihihi*
Jag är faktiskt väldigt fundersam över att jag inte fått veta vad det var jag hade. Men det kommer väl antar jag..

Min J kommer hem ikväll också, nu är det bara en timme kvar innan jag får krama lite på honom! YEY!
Ska jaga honom också lite i 5dar. Vi måste verkligen börja packa!! :)

PUSS PÅ ER!

kopiera, kopiera och kopiera mera

Det är nått som jag är grymt trött på!

Längtar extremt mycket efter ett normalt jobb, ett där man åtminstone kan få tjäna 8000 i månaden! Det räcker för mej..på 8 så går det runt och jag kan lägga undan lite granna..
MEN den stora frågan är vad jag skulle jobba med. Jag har ingen som helst lust att jobba och slita som undersköterska något mer. Är som sagt trött på sjukvård men tryter det så är det klart att jag söker det också för det är ju något som jag kan ändå..

Jag skulle vilja ha ett roligt jobb men jag vet inte vad det skulle vara. Skulle vara jättekul att utbilda sig till hundtrimmare. JA det skulle vara kul! Men nu har ju inte jag någon jätte erfarenhet av de. Skulle också va kul att jobba på café, djuraffär, mataffär, lager... Ja ni ser...jag är inte så kinkig. Huvudsaken är att jag får tjäna mina pengar så frågan är ju bara VART.

Men just nu är jag ju sjukskriven till den sista juni och sen får vi väl se helt enkelt. Nu ska jag nog ringa min färdtjänst (USCH) men men bara tacka o ta emot eller vad säger man..

PUSS PÅ ER!

Skärpning

Jag måste i fortsättningen se till att skriva inlägg som är liiite intressanta i alla fall haha! Skummade igenom bloggen nu och fifan va den är grå och tråkig med väldigt hafsiga inlägg.
Så det ska jag försöka bättra mej med. Är min plan i alla fall, får se hur det går när man har nada tålamod! :P

Finns så många måsten och borden. Varför kan inte jag också få ha ett helt och hållet svensson liv där jag ialla fall inte behöver tänka på hur framtiden blir. NU kan jag med garanti veta att den närmsta framtiden kommer bli underbar. Däremot så börjar det klia i jobb-fingrarna eller hur jag ska uttrycka det.
Har egentligen ingen aning om vad jag ska göra. Vet att jag ska hoppa av utbildningen helt och söka jobb, söka vad som helst och försöka få in lite pengar. Mitt mål är ju att komma bort från soc så fort som möjligt och nu är jag iallafall 95% frisk i benen.

Ska träna muskelstyrka och balans med sjukgymnasten men som hon sa sist så har jag inga "konstigheter" för mej utan är normal i ben och ropp för övrigt. Jag antar att det är ett annat uttryck för att hon egentligen inte kan hjälpa mej så mycket utan det är gymmet nästa. Vilket är skönt för jag hatar verkligen sjukhus numer! Jag fixar inte ens sjukhusprogram och det kör ju alla kanaler dygnet runt!
När jag har åkt till ViN de senaste gångerna så har jag fått panik känsla i kroppen...

Men nu får jag avbryta dagens inlägg för nu kom C.

PUSS PÅ ER!

Lantlig helg

Imorn ska jag få komma ut på landet och det ska bli så jäkla härligt! Jag har egentligen ingen aning om riktigt vart jag ska men jag litar på A. Jag tror inte hon ska lura in mej i någon skog bara för att kunna leka motorsågsmassaker :) Så det blir övernattning i lkpg på landet :)

Jag ska träffa hästar och hundar och katter och höns! Fifan de behöver jag! Måste dock komma ihåg att jag faktiskt inte är 100% men jag ska inte mesa heller. De är ju träning för fasen :)

Ska bli riktigt kul! Hel helg med A är ju inte fel det heller! Skönt att få komma iväg lite och göra något kul!

Reptilmässan blir det imorn också..intressant. Har ju aldrig varit på en :)

Den här helgen kommer bli härlig! Tack A!

Och så har lilla Lovisa kommit till världen! Den 8 maj kom hon. H och P's lilla flicka! Nu längtar jag till att få träffa henne! Grymt söt är hon!


Om ca 35 dagar så har jag och J det liv vi vill ha i sverige...



PUSS PÅ ER!!

Knepigt

Det känns väldigt knepigt när man blir smått nervös för att gå ut med soporna..
Varför skulle jag inte klara av att göra det själv??

Jag, Josefine Linnea Johansson är en stark tjej som kan ta hand om sig själv såååå för FAN kvinna! ta din påse och gå!

Ja, ibland behöver man skriva ner sitt pepp haha! Men visst är det lite sjukt att ens känna så om att gå ut med soporna...sånt man har gjort i 13år minst.
Jag kanske är mest nervös över att gå ut alldeles själv. Har inte gjort det en ända gång sen innan operationen.
Fast jag är ju stabil, ser typ normal ut..de bara känns annorlunda och då när jag går själv så ska jag väl ha min racerbil med mej, en grön och fin rollator (jag vill stava rullator, men det är tydligen fel) och går man själv då, när man är så ung som jag så känner man sig som ett freak kan jag lova.

nej nej jag är inget freak men det känns så... Jag menar hur många 23åringar ser man med en rollator??

jaja...dags att ta tag i sig själv o så diska också när jag kommer in igen..

PUSS PÅ ER!!

Maj

Snart kommer lilla mamma H hit. Svårt att förstå att hon faktiskt är mamma vilken sekund som helst i stort sett. Superkul är det i vilket fall!!

Jag har funderat och kommit fram till att jag hellre betalar 2000kr i böter än att jag gör det som förväntas av mej den 19de. Vill att det ska vara borta så jag kan fokusera.

Nu är det 3veckor sen jag opererades och det är jobbigt, kämpigt och en fight i vardagen då man ska klara av att dra upp sina byxor och kunna laga mat utan att bränna sig fördärvad.
Det har börjat funka och så ska jag till rehab och träna på måndag.

MEN jag vill verkligen inte vara med den 19de, de tynger ner mig nu när jag ska vara positiv och jobba på framåt för att bli som vanligt, för att jag ska bli 100procentig igen. Jag vill vara normal och vanlig.

Det som är sjukt är ju att efter min operation så har jag återfått min balans och jag vaknar av min väckarklocka eller som idag, 10min innan den skulle ringa!!!! Ni som känner mig förstår vilken grej detta är.

J sa när han var hemma sist;
- Vem är du? Vart har du gjort av tjejen jag blev förälskad i?

Det var lite småkul faktiskt :)

Nu är det typ 25dagar kvar till flytten...Härligt!

PUSS PÅ ER!

RSS 2.0