Städa städa!

Ja men idag har jag faktiskt varit duktig och städat! Helt sanslöst! Men det behövdes verkligen för stället såg ut som en j*vla svinstia!!!
Så nu är jag nöjd när lägenheten luktar ajax och inte smuts! Har till och med röjt bort katt transporterna och gamla kartonger sen i julas ifrån hallen så det är himla fint här hemma nu!

Undrar hur lång tid det tar innan Barbro ifrån operations planeringen hör av sig igen. Hon sa att hon skulle höra av sig så fort gubbarna(kirurgerna) hade enats om en tid som passade båda. Så vi får väl se.
Man kan tycka att jag har väntat i en evighet, vilket jag har på ett sätt. Men tänker man efter så har jag inte varit infektions fri så länge och det var ju det som skulle försvinna innan man kunde göra en operation. Så det är igentligen inte så länge sen det gick att opera mig igen.

Men nu blir det ju förmodligen av april FÖRHOPPNINGSVIS!

Nu ska jag sova så jag kommer upp relativt skapligt imorn så jag hinner diska och skala bort svinborsten innan J kommer hem :)

PUSS PÅ ER!

Dom

Nu får vi se..

De ringde i fredags och jag kanske ska läggas in på tisdag och bli opererad på onsdag.
De hände så fort så jag har inte hunnit ringa till de jag vill. Så jag skriver ut det här.

Jag får reda på domen på måndag, allt hänger på ifall Hillman kan göra operationen själv eller inte. Kan han göra den ensam så blir det av på onsdag annars i april. Så det är fortfarande inte säkert utan vi får se hur det blir på måndag som sagt.

Skönt att J kan vara med ialla fall, han får beviljad ledighet när jag ska in så han kommer hem på måndag i fall de blir av nästa vecka.

Hjälpte H & P flytta idag, deras nya lägenhet är jättefin! Blir jättebra med deras lilla baby när hon/han kommer.

Ja vi får se hur det blir nästa vecka..nervöst som fan faktiskt.............

PUSS PÅ ER!


Fan så snygg jag är ;)

RSS 2.0