Varför är det april?

Jag vill att det ska vara juni nu! Jag vill att J ska börja på sitt nya jobb i linköping och flytta in i nya lägenheten tillsammans med mig! Jag vill det nu och jag har inget tålamod!

Påtal om tålamod så tror inte jag att jag äger något sådant alls! Har inte tålamod med nått! Blir till exempel irriterad på mig själv för att jag går för sakta! Jag borde vara superlycklig över att jag ens kan gå överhuvudtaget, men nej, jag skulle ju gärna springa om det gick!

Har gjort många framsteg med det där också. Armen är inte riktigt lika mycket "död fisk", nu kan jag lyfta den och klia mig själv i ansiktet till exempel och jag kan vicka mycket mer på foten. Så om en månad kan jag nog skippa rullatorn och gå helt själv. Kan kanske tvätta mitt eget hår då också.

Fy fan va jag längtar tills att jag kan ta hand helt om mig själv! Kunna knäppa min egna bh själv, kunna tvätta mitt hår.....

Jag längtar tills dess och till juni!

PUSS PÅ ER!

HEMMA!!

Fy fan så skönt att vara hemma igen! Sov faktiskt skönt inatt.

Jobbigt självklart med det att jag är svag i vänster arm och ben. Armen är nog värst faktiskt, det känns som om det är armarna som stabiliserar hela kroppen. Så är det nog inte men känns så för mej nu.

Men efter omständigheterna så mår jag bra faktiskt. Har fått en rullator att gå med på grund av balans svårigheterna men det funkar fast jag känner mig som 85! Va tvungen att fråga J om han skämdes för att gå med mig när jag hade den men han sa att han var stolt! Kändes himla fint i hjärtat kan jag lova!

Men jag ska ju bara ha den ett tag, ska snart vara återställd igen hade jag tänkt. Lite träning bara! :)

Tänkte bjuda på en bild också. Tagen uppifrån av J, han har sin hand i mitt bakhuvud så kanske det är lättare att förstå fram och bak :) Men visst är det läckert! NOT!



PUSS PÅ ER!

Liten uns av lycka..

Vad underbart härligt det är att få hem sin kille! Allt blir 100% bättre!
Dagen blev ju inte sämre av att ha barnkalas för C, hon fyller ju år dagen efter min operation så då blir det ju lite svårt att gratta.

Så vad kan vi konstatera? Jo, att idag känns allt så mycket bättre än vad det har gjort på hela veckan. Det känns lite som en befrielse.

Det mesta tror jag är Js förtjänst. Han gör mej hel.

Så från och med den 14 juni iår så kommer jag alltid att vara hel och det känns ju bara så underbart bra. Det gör mej lycklig att veta att snart kommer J bo i Sverige på heltid. Då får jag träffa honom varje vecka istället för varannan, varje dag dessutom!

Jag kommer ju bli bortskämd :P

Vi har lagt en intresseanmälan på en 3:a i samma område som vi bor i nu. Skulle väldigt gärna vilja ha den för de är inte långt att flytta (rakt över en innergård), de är bra pris, den har diskmaskin, förberett för tvättmaskin och är dubbelt så stor som denna. Kan inte bli mycket bättre :)

Nu ska jag kramas..

PUSS PÅ ER!

riktigt dålig dag..

Min positivitet fungerar inte idag. Jag gråter, jag är en bitch och orkar ingenting. Idag är hemsk...

Jag vill ha ett normalt liv som alla andra..

Men när jag tänker efter så har de alltid varit såhär. Redan ifrån grundskolan då med magont utan att veta varför, det var ju först 2007 som man kom på att det var gallsten och skulle opereras bort och så den dåliga hörseln när jag var riktigt liten.
Det jag menar är att sjukvården alltid varit involverad i mitt liv. Det har funnits perioder då jag var helt "frisk" men sen så har de ju alltid kommit någonting som blivit tvunget att opereras eller nått sånt.

Likaså poliser, jag har blivit telefontrakasserad två gånger nu och sedan hotad som blev taget till rätten. Så blir min andra gång i norrköpingstingsrätt.

Jag är så jävla trött på allting...jag vill byta mitt liv med nån annan...fast behålla J, familj och vänner.

Jag vill ha ett liv utan sjukdomar och kriminalitet...
Jag vill va en utav de människorna som springer genom sitt liv utan att veta hur en tingsrätt ser ut eller hur det går till när man ska sövas....

Jag är bara så jävla trött helt enkelt...

Och så får jag inte supa skallen av mej fast jag skulle behöva det..jag får inte ens ta ett ynka litet bloss på en ciggarett fast jag är i stort behov.

kan det vara natt nu?

Längesen..

..jag skrev här.

Mycket har skett sen sist faktiskt.
- Jag har fått veta att min op kommer ske i vaket tillstånd. Dubbelt så säkert säger de så de är ju bara att köra.
- Stalkern jag hade efter mig ska ställas inför rätten och jag måste vara där tydligen. VILL INTE!!!!!!!!
- Jag har fått en operationstid..kommer läggas in den 12/4 och opereras den 13/4

Förra gången J kom hem så fick jag rosor och så fick jag veta att vi skulle sova på hotell i Sthlm. Var mycket trevligt. Jag var väldigt deppig innan han kom hem och grät ganska mycket pågrundav de tre ovanstånde punkterna.
Jag har ju faktiskt hittat världens mest underbaraste pojkvän!
Han finns där i alla väder! Jag älskar honom! <3

Sliskigt kanske..men det skiter jag i för så är de!

Puss på er

RSS 2.0