45 - acoustic version

Helt fantasisk låt av Shinedown..tåls att lyssnas på!



Jag blir inte riktigt klok på alla uppgifter vi har, jag blir heller inte riktigt klok på om jag har valt rätt eller inte. Ska jag vara lärare? Jag ville ju läsa till socionom egentligen men hade inte MaB och därför blev det lärare.

Jag tror att yrket kan vara jättekul men ändå så känner jag inte den riktiga passionen för det, jag menar, när jag läste till uska så var jag glad över att få göra uppgifter och lära mej begrepp.

Nu känns allt bara jobbigt, det är inte normalt för att vara Josefine. Hon är en pluggis i själen.

Jag vet inte vad jag ska göra + att det känns som att jag valt fel inriktning för år 2. Jag blir som sagt inte riktigt klok på detta.

Försöker läsa lite i Skinners bok vi har fått ut. Den är ganska intressant men jag misstänker att jag tycker det på grund av att det handlar lite om psykologi. Vilket jag anser är väldigt intressant.

F*N jag vet inte. Det känns bara så fel allting. Jag känner inte att jag lär mej något, kurserna ger inget, jag har ingen passion mer för yrket förutom att jag vill skapa en positiv syn på skolan. Men jag vet inte om jag egentligen vill skapa den synen för barnen som går till kuratorn (som jag skulle kunna ha varit om jag hade pluggat till socionom).

JAG VET INTE!! Men om jag inte skulle plugga hur skulle jag då betala min hyra?? Så det får bli så att jag fortsätter och sen se hur det känns. Jag menar om möjligheten finns senare så är det bara att byta utbildning. Jag MÅSTE prata med studievägledaren.

Aja
PÖSS

Undersökningen

Hade en magnetkameraundersökning idag på US i Lkpg. Den gick över förväntan, var inte alls lika rastlös denna gång vilket gjorde att tiden flög iväg, kan kanske ha lite me att göra att jag säkert sov i 20 av 90min ASSKÖNT haha!

Men en sånhär åker man in i



Men den åker man in i, fast en såndär skön kudde fick inte jag ha för jag skulle ju ha den där jäkla hannibal lekter masken över trynet



Ja fast den täcker hela huvudet men är inte så heltäckande som plasten är här...men nästan haha!

Men ialla fall så fick jag vicka på fingrar o tår, titta på naturbilder och lyssna på lugna favoriter så det var en lugn eftermiddag faktiskt :)

Bara nervös inför resultatet på undersökningen men det tar vi då!

PÖSS

Your Mistake

Ännu en bra låt är presenterad i min rubrik. Denna gång är det gruppen Sister Hazel's tur, ÄLSKAR.



Kanske inte ser ut som så mycket ut för världen men THEY ARE FABULOUS!

Annars så blir det fest här ikväll, känns trist att vara nyckter men de blir bra tror jag :)

Hämtade ut min kurslitteratur som jag hade beställt, 3 j*vla böcker för 769spänn. DET ÄR INTE OKEJ! Men eftersom jag inte gillar att sitta på bibblan så måste jag ju köpa, så är det bara ju och de är ju helt sanslöst svårt att hitta begagnat så de är bara och bita i det sura äpplet och langa fram pengarna.

Inget att gnälla över egentligen, jag har ju själv valt att plugga :) Men jag måste snacka med studievägledaren, jag vet inte om mitt val blev så bra som jag ville. Egentligen vill jag läsa Natin, Grundläggande färdigheter och sen special pedagogik. Men jag hade ju inte MaB så det sket sig så.

ÄHH måste snacka med den bruden!

Nu vill carro röka så jag hakar på där!

PÖSS


The Devil In Miss Jones

Underbar låt av den braiga Mike Ness, rock/country.



Sitter här och funderar över "listan" jag och L hade mani på listor av kändis killar man skulle vilja sätta på och detta är en mördarlista på 42personer! OMG! Hur ska jag kunna bestämma mej för vem som är mest "fuckable"?
Hahaha

Nu kom carro's släkt så jag ska vara lite social och trevlig nu.

Ha det bäst! PÖSS och hej!

Libra / Vågen

Vågen

Från 23/9 till 22/10.

Vågen är en charmig sällskapsmänniska som älskar att träffa nya människor. Vågen är helt enkelt speciallist på att umgås med andra. Mycket därför att det ger vågen kunskap och erfarenhet vilket vågen törstar efter, detta kan också ta sig utryck i att vågen (när de inte umgås med andra) slukar böcker eller filmer. Vågen älskar kärleken och tvåsamhet är viktig för vågen och utan en partner eller vänner runt sig känner sig vågen halv och ofullständig. Vågen lägger därför ner mycket kraft och energi på att ordna jämvikt i omgivningen, de avskyr gräl och är mycket diplomatiska och utmärkta medlare i olika situationer. De vill gärna ställa till rätta och lösa konflikter.

Vågens starka önskan att kompromissa och tillfredsställa omgivningens önskningar kan göra att det är svårt att veta vad vågen själv har för åsikt. Vågens strävan efter att vara omtyckt kan resultera i att de gärna lägger sig till med små vita lögner för att undvika motsättningar. Eller också kan de utveckla en manipulativ sida som gör att de kan få saker sin väg utan att den andre ens märker att de blivit manipulerade. Trots sin medlande natur så kan vågen tendera att vara riktigt snarstucken vilket ibland gör att de själva drar igång ett bråk trots alla goda förutsattser.

Vågens sociala behov kan göra att de lätt blir osjälvständiga och har svårt att fatta beslut. Vågen kan oavsett ha oerhört svårt att välja och kan hålla på och väga för och emot i det oändliga. När beslutet väl är fattat kan det vara försent även om det förmodligen var ett ovanligt genomtänkt och bra beslut.

Vågen är inte praktisk och är totalt ointresserad av praktiska saker. Att fixa ett motorstopp eller lägga energi på andra världsliga ting är verkligen inte vågens melodi. Men ingen fara, om någon får hjälp att bära väskor eller att hantera tråkiga vardagssysslor så är det vågen. Vågen är nämligen oftast både vacker och kontaktsökande, vilket gör vågen väldigt attraktiv för det motsatta könet så till den milda grad att de formligen står och hoppar jämfota över att få hjälpa och behaga den charmiga vågen .

Vågar är som sagt mycket kärleksfulla och lätta att älska och innan de finner den rätta så kan de vara riktigt flirtiga och ombytliga i kärlek. Men när vågen väl lovat någon evig trohet så bryter den inte det löftet i första taget utan de håller sig troget till sin livspartner för alltid eller till dess att omständigheterna tvingar dem att besluta annat. Vågen är mycket romantisk och är en sinnerlig och fantasifull älskare. Vågen är barnkär och trivs bäst med en stor familj.

Lämpligaste yrkesval: Allt som har med skönhet och lyx att göra, såsom frisör, konstnär, juvelerare, eller yrken som kräver diplomati, ex. advokat, diplomat, psykolog. (Hmm, var lärare fel val?)

Känsligaste kroppsdel: Njurar
Planet: Venus
Element: Luft
Kristall: Safir
Metall: Koppar
Färg: Rosa, Blå & Lavendel
Växt: Hortensia, Ask & Äppelträd

Vågens bra egenskaper

Diplomatisk och fredsälskande
Söker harmoni och balans
Sällskaplig och charmig person
Skönhetsälskande och mycket romantisk
Lojal mot sina vänner
Artig och bra på att lyssna
Kärleksfull

Vågens mindre bra egenskaper

Kan vara rätt lat
Ofta obeslutsam och ombytlig
Flirtig, ytlig och nöjeslysten
Lättlurad och lättpåverkad
Egenkär



Ja, detta var väl intressant att veta? haha!


Angel Loves The Devil Outta Me

Är en väldigt väldigt underbar låt av Jace Everett. Inte nog med att karln sjunger helt *piiiip* underbart, så är han snygg också! Ni kanske känner igen hans låt Bad Things, True Bloods theme song.

Ja här under blir ett smakprov till er som inte vet hur the gorgeus man ser ut!



Ja ialla fall så kände jag att det var dags att börja om i den här bloggen, för mycke tråkigt skit! In med känsla av lycka, happiness och fun som man kanske säger!

Behöver börja om lite där, ungefär som jag har börjat mitt liv som oreligiös nunna! haha Hade planer på att bli ordentlig på att plugga också, har inte nått fram än men jag ska sätta mej och planera min kurs straxt. Den lärande människan, Låter väl vackert? MEN NEEEHEEEEE de är den INTE!

Tycker inte om att man ska ha 3711 olika saker att tänka på, på en o samma gång dessutom! Det är inte riktigt okej! Men har man en Nazi till kursansvarig så blir de lätt så att hon ser än som jude.

Det här inlägget har inte riktigt någon röd tråd men skitsamma, det här ska ju ändå inte betygsättas ;)

PUSS PÅ ER!


RSS 2.0