Ny i webcam världen

och de är fan svårt!

Jag fick en liten webcam av min J så att han skulle kunna få se mej när han var nere i Schweiz och de funkar ju när man snackar i skype MEN då kommer då det svåra!

Min dator har nu slutat med att uppfatta själva maskinvaran. Alltså själva camen! Så min data anser att det inte finns någon cam MEN skype tycker att det mycket väl finns en.
Så den går att se varandra MEN den är ett spöke för övrigt på datan.

Jag ska nog döpa webkameran till Laban.

Ironman visas ikväll på 3an tror jag det va. Så ska väl bänka mej och kattpojkarna framför den. Men nu ska jag prata klart med min J.
Fasen vad jag har sparat pengar på att skaffa skype. Min mobilräkning va hela 150kr billigare än vanligt!

EY! jag glömde! Jag måste skriva lite om julklappar också! för hur är de tänkt att man ska ha råd med sånt??
De funkar ju inte om man har det som jag med ekonomin. Synd och förruttnelse säger jag bara! Men de ska nog kunna bli en bra jul ändå!

Four J <3

PUSS PUSS

Det går för fort...

Alldeles för fort innan det är dags för dig att åka igen.
Det sticker bröstet på mig när du åker, det värker när du nu ska vara borta i 2veckor och det går sönder av att vara ensam här utan dej.

Patetisk? Ja kanske..men då får det väl vara så!

Han är ju en klippa den där JJ. Ställer upp på alla sätt och vis. Jag älskar dej J!




Fy fan va det snöar och mitt hus är ISKALLT!!

Jag och J glömde ju att hämta in min innerdörr så jag ska väl gå och ta tag i det nu tänkte jag. Sen ska jag leka lite husmor och diska klart min disk.

Intressant va? ;)

PUSS på er!


Filosofera mera

En del problem är lösta
En del ligger på hyllan
En del väntar på fortsättning



Jag önskar att allt gick att fixa på en gång. Att det bara var någon som sa att om jag gör sisåhär så skulle allt funka, att det skulle bli som vanligt. Att detta som hänger över mej skulle försvinna. Som om det aldrig exsisterat.

Tyvärr så fungerar inte världen så. Det är bara att vara glad för det man har och att det inte är värre. Det finns alltid de som har det värre än en själv.

Positivit tänkande mår alla bra av.

Men det gäller att hitta det positiva i livet.

Jag har underbara vänner, en underbar pojkvän och en underbar familj. Kan det bli bättre??
Jag är faktiskt fortfarande väldigt fascinerad över att Han vill ha mej trots mina fel och brister.
Inte många som skulle stanna när tjejen har så mycket fel. Jag är faktiskt en riktig, fullt levande trasdocka.

Men det går ialla fall framåt med sårhålan för de som är nyfikna. Som Gunilla min distriktsköterska sa idag. "Nu är det ju bara lika stort som en 2öres kola" vilket jag inte vet hur stort det är men de är ialla fall mindre än den öronlösa kaffekopp det var ifrån början. Så det är ju positivt.

Svårt det där med att hitta det positiva i livet. Många vill att det ska vara sånna stora speciella saker, de glömmer bort de små detaljerna. Som att någon hjälpte dej med disken eller gav dej kaffe. Eller kanske bara att sopgubbarna faktiskt ställde din soptunna lite närmare din ingång så du inte behövde gå rakt i den där stora vattenpölen för att hämta den.

Alla borde se de små grejerna och inte snöa in sig på problemen för vad hjälper de? Det är ingen som tackar dej för att du gråter men kanske för att du ler, skrattar. Det skänker glädje till andra. Bjud på dej själv och strunta i baggateller som inte är bra, tänk på små detaljerna och se framåt och nu ska Josefine Linnea Johansson sluta vara filosof och gå och diska. För det behövs.

Snart kommer J hem igen och det är det positiva för mej just nu. Strunta i ekonomi, sjukdomar osv se det bra i att snart är han hemma och kramar på dej igen, säger att du är snygg, fin och alldeles underbar.
Allt det där en tjej vill höra...

Ta hand om er och se positivt även om det regnar, snöar eller whatever (man kan ju få sitta under en filt och titta på tv utan skuldkänslor om det är skitväder)

PUSS

RSS 2.0