Schweiz III

Det blir många inlägg ifrån detta land men vad gör man inte när man är uttråkad och killen jobbar och jag är i ett annat land.
Jo det ska jag säga er. Man skriver på sin blogg, leker fb-nörd(vilket jag är) och glor på hela seriesäsonger av nån bra serie. För mig har det varit Supernatural säsong 1&2.

Jag satt och drack öl på en uteservering imorse tillsammans med J och 2 av hans kollegor från slovakien. Vi hade det riktigt trevligt och klockan var väl 12.00 när vi gick ifrån stället för att skaffa dürüm kebap ELLER kebabrulle på hederlig svenska. Både jag och J var ju bra lulliga men det är ju sånt som kan råka hända när det är ett afterwork (dock kl 09.00 på morgonen) Jag hade bara sovit 3 timmar på natten och J hade ju självklart jobbat hela. Så vi var ganska lätt påverkande där när vi satt i stekande sol och drack öl.

Nehe men om man skulle ta tag i karlns garderob. PUH!


Som jag sagt tidigare så kommer det bilder sen!

PUSS PÅ ER!

Schweiz II

Mitt i samtalet med min underbara J som hade sin "lunchrast" så blev han kidnappad! Hör bara hur han börjar skratta hysteriskt och säger till mig att han älskar mig men måste lägga på.
Sååå jag antar att det blir nu som han får bli insmörjd i smörjfett och upphöjd i linan som de brukar göra med dom som slutar på hans jobb. Skulle kunna betala så mycket pengar för att få se spektaklet! Hoppas att nån tar bilder så jag kan få se och skratta lite åt honom senare eller så kanske bilderna hamnar på fb..hoppas hoppas!

Nehe detta inlägg blev inte mycket längre. Är för trött och kan inte lägga ut bilderna än. Får bli när jag är back in Schweden.

PUSS PÅ ER!

Schweiz

Har det himla mysigt här nere. Dock inget land jag skulle vilja bo i. Jag fattar ju nada av allting sååå man kör då på att nicka och le så mår alla bra.
Att klura ut vad det står är dock en annan femma, det är bara att tyda och gissa så kommer man oftast på rätt meningar.

Landet är fint med all grönska men neeee inget för mej. vill helst gå in i affärer som inte luktar blöt hund och är snordyra.

Bilder kommer senare


PUSS PÅ ER!

oj oj

Nu är det snart dags för vår roadtrip mot Schweiz. På torsdag närmare bestämt. Ska bli riktigt kul att få se hur det ser ut där min älskling har bott i 5år.
Men det är så mycket att tänka på, vad ska man packa, hur mycket ska jag packa dessutom ska vi packa med katterna till mjölby dagen innan.
Just nu är det ganska mycket igen..fast snart så är det som det ska. Den 19de när vi kommer hem så kommer det vara lugnt igen och typ den 7de juli så börjar Js semester, får se hur vi gör då. Vi har pratat om att åka till M och gå på liseberg, åka till Js bror och att tälta. M ska vi åka till ialla fall för det har jag bestämt :)

Får se om jag får nått av jobben jag sökt men jag ska skriva ut brev och cv sen så ska jag dela ut dem lite överallt. Jag SKA ha ett jobb snart så jag kan få leva normalt, ett riktigt normalt liv. Jag vill få en lön och semester. Nångång ialla fall.


Och så måste man ju ha lite bilder på sina vackra pojkar! Jag ska försöka ta mycket bilder under roadtrippen så ska jag lägga upp här sen.
Jag hoppas på en mysig resa. Jag hoppas att J och jag får det lite semester mysigt också även om han måste jobba lite och det ska packas. Vi får se hur det blir och i vilket fall som helst så blir det bra.

Jag kollar på How clean is your house på tv4+ och jag förstår verkligen inte hur man lyckas få sitt hus till en rutten jävla soptipp! Jag är inte världens mest pedanta människa men de där är ju bara äckligt! Rutten mat mitt på golvet, behöva vada fram i skräp, kylen full med flera år gammal mat. Och badrummet...FY FAN VA ÄCKLIGT!! Har inte folk någon som helst självbevarelsedrift eller vad det heter.
Men jag gillar Aggie, sån skön tant!



Jag har blivit en aning mer pedant sen jag flyttade in i våran nya lägenhet. Jag har nog aldrig haft en sån tom och blank diskbänk :) Det är kul att städa när det inte "hunnit bli" skitigt. Riktigt skönt med yta också.
Nu ska jag försöka sluta tjata om nya lägenheten och samla ihop mig själv och åka till H, P och lilla L!

PUSS PÅ ER!

Grattis lilla Zuko(Lillen) 3år idag!

Jag blir knäpp på denna blogg!

Jag hade hittat en mycket fin stilmall till bloggen men då funkade inte kommentar funktionen och kommentarer vill man ju gärna ha ändå haha! Så då va det ju bara att byta.
Jag vill ju också ha en fin blogg som alla andra men det ska man väl inte få ha antar jag.

Har varit full rulle här påsistone. Jag är verkligen super trött nu men det är inte över än. Jag får vila den 20 juni! Då är det över ännu mer. För min del så är det klart men vi ska hämta hem J också och flytta hans saker in i våran lägenhet. För än så länge så är det bara mina saker här i stort sett. så snart mina vänner så blir det inflyttningsfest och hejohå. Men fasen va jag gillar denna lägenhet!

Jag har sökt 2 jobb också båda var utan krav på utbildning och det var bageribiträde och hotell städare. Why not liksom!
Har även hittat en utbildning som jag är lite intresserad av. Apotekstekniker på distans, jag har all behörighet man behöver + att jag har jobbat inom vården som då gav en lite extra credit. Men den utbildningen börjar i september nästa år i så fall. Vi får se helt enkelt.

Ne men om man skulle ta tag i sig själv kanske.

PUSS PÅ ER!



Hittade dom här underbara bilderna på dagens födelsedagsbarn (Grattis Lillen 3år gammal) och hans "flickvän" Vixen (Charlottes katt)

Det går bra nu

Det känns så himla underbart att få ha ett normalt liv och snart så blir det ännu mer normalt när J kommer hem till Sverige på heltid igen!
Det kommer bli så underbart skönt. För att uttrycka mej med ett ord så ska det bli skönt att få bli lite Svensson haha!

På torsdag nästa vecka så ska vi dra ner till Schweiz och det känns spännande. Det blir också första gången som J och jag åker iväg tillsammans "ordentligt". Vi har ju bott på hotell i sthlm tillsammans men nu blir det ju annorlunda när det är en roadtrip det handlar om. Ska bli riktigt spännande att få se hur och vart han har bott de senaste 5åren.

Jag älskar den här lägenheten också! Lite läskig att vara själv i nu i början. Den är ju så stor! Så mycket att hålla koll på! Men jag skärper till mej snart hehe.
Men som jag har sagt innan så känns det inte som att den är våran än. För är det verkligen sant att vi bor i en lägenhet med diskmaskin och tvättmaskin???? Känns kaiko! Jag är vääldigt nöjd med mitt boende ialla fall.

Känns som om att jag borde vara snällare och trevligare mot min familj. Känns som om jag är väldigt vass mot dom just nu och det är egentligen inte min mening. Det bara händer på nått sett.
Jag känner mej riktigt elak och är elak på grund av ingenting. Så meningslöst. Jag måste skärpa till mej...
Jag saknar min J. Tror mycket beror på det. Jag är inte helt nöjd eller hel när han är borta. Jag behöver honom för att må bra. Så kan vara därför jag blir en sån jävla bitch mot min familj. Jag vet inte. Försöker analysera mej själv men vet inte om jag kommer fram till det rätta svaret.
Det jag vet är att jag behöver min J för att må bra och fungera som jag ska och vara lycklig.


<3

Längtar till dess att jag får ha honom hemma varje kväll. Är så trött på att ha ett varannan vecka grej. Vill kunna kramas och pussas när jag vill och inte behöva vänta i flera dagar...

NU så måste jag dammsuga! Hatar att mina katter alltid har sönder nånting....

PUSS PÅ ER!

WOHO!

Nu har jag fått hem min nya mobil! En rosa sony ericsson x10 mini pro...



Visst är den fin! Jag är väldigt nöjd ialla fall!

Inte nog med detta så blev även klösträdet levererat vid min dörr idag också så nu så är det bara att börja skruva ihop den..

Jag är nöjd!

PUSS PÅ ER

FY F*N SÅ SKÖNT!

Nu är det klart och "över".

Jag behöver inte bry mej om den gamla lägenheten mer för den är besiktigad och nyckeln är överlämnad, jag har flyttat till nya lägenheten med J, jag har sagt mitt i telefon till tingsrätten så det är klart, jag har varit och träffat mitt team på sjukhuset och det är klart, jag har träffat Håvard på US och fått reda på att jag har en kronisk tumörsjukdom (oglioblabladrom) men att det inte är jättehemskt ändå. Den är inte genetiskt överförbar inte heller beror den på livstil utan det var som att vinna på Lotto, så vanligt och lätt fick man den sjukdomen. Ja men tack säger jag...jag har ju ingen tur.
Allt detta bara på 5dagar...

Men nu så är det "klart" och jag kan få köra på i mitt liv även om jag nu mer kommer att vara gift med sjukvården som Håvard uttryckte det. Åka in i magnetkameran en gång i halvåret är ju inte så hemskt ändå. Hade kunnat vara värre..mycket värre.

Jag måste säga att jag verkligen älskar min och Js lägenhet! Den är grymt underbar på alla sätt MEN mest för att det finns diskmaskin, tvättmaskin och helkaklat badrum med klinkers golv som har en värmeslinga i + ett sovrum med dörrar! Det känns så lyxigt! Det känns inte riktigt som att jag får eller att jag faktiskt bor här.

Jag har haft sån jävla otur i flera år och sen få bo i en jättefin lägenhet tillsammans med världens underbaraste pojkvän. Det känns inte på riktigt. Inte än.

Men nån tur ska man väl få ha ;) Ne men nu blir det mer kaffe och sen ska jag försöka få lite ordning i vårat skräprum haha!

PUSS PÅ ER!





RSS 2.0