Blogg, Sjukvård & Prestationsångest

Den här bloggen handlar egentligen inte om någonting eller jo, den handlar ju om mig men om man ser på andra bloggar som finns så har de alltid ett tema.
De flesta handlar om mode, sen är det några om unga mammor och så viktbloggar.
Är min blogg mindre värd för att den inte handlar om något speciellt? Bara mitt gnäll och tjafs och nån enstaka sjukvårds kommentar.

På tal om sjukvård. Där de opererade bort en pilonidalcysta på mig är nu snart ihop läkt! Från att vara en sårhåla lika stor som en kaffekopp utan öra till att bara vara två små ytliga sår känns ju helt jävla underbart.
Går ju fortfarande till distriktan varannan dag men som de säger så är det inte lång tid kvar nu tills de är ihop läkt! YEY!
Ska till distriktan idag faktiskt om 1timme ungefär så jag ska väl samla ihop mig och komma iväg så jag sen kan komma hem och piffa det sista innan min underbara kille kommer hem ;)

Undrar va jag ska laga till honom ikväll? :S I stort sätt all mat jag gör när han är hemma blir inte så bra som jag vill och kan. Tror jag får lite prestationsångest haha!

Ne nu ska jag se om jag måste gräva fram min bil!

PUSS PUSS


Lite julfint har jag hemma i köket :D

YES YES YES!!

Haha jag älskar BP idag! Så jävla underbart att de hjälper mig och som hon sa att jag hade rätt inställning också med att jag ville fokusera på mig själv och bli frisk. Hon tyckte att de va sunt tänk.

Tänk va fort man kan ändra sig från dag till dag. BP är inte ens en tant idag haha!

SÅ är jag äntligen klar med den sista julklappen. Den är inte inslagen än men den är klar! Vilket känns underbart och jag tror de kommer att älska den!

Sen så har jag insett att Panduro är min favorit affär! Jag älskar att vara kreativ och den affären har verkligen allt!!
De har presentkort där för de som läser ;)

En till sak som jag insett är att jag faktiskt tycker om att lyssna på Shakira!! Waka waka är ju underbar och sen har hon endel annat bra. Ja, nu är det officiellt haha!

J kommer hem imorgon! Och idag är allt bara underbart och jag älskar allt! FY FAN va allt känns bra!

Städa var det jag skulle göra ja. Äsch jag har ju hela dagen på mig så de är ju ingen panik. Fast jag ska börja nu så fort jag är klar med detta.

Borde ringa neurologen på US typ imorgon också. Bara så jag får en hint om när det kan tänkas bli. Men det kommer ju förmodligen ske nästa år. Ja i alla fall inte innan jul för jag är ju inte ett akut fall.
Jaja nu SKITER jag i det!

För min J kommer hem imorn! YEY YEY YEY YEY YEY!!!
söt va? hahahaha

Städa va det ja...

PUSS PUSS!!

Snö, Soc & Skype

De tre S:na. Men bara ett av dom är egentligen bra :P

Va på soc idag. De har inte ens börjat behandla mina uppgifter! Jag menar, jag skicka in dem i november!! Ja fine nu kunde jag betala mina räkningar MEN det var med mina sparpengar!

Men nu är de pengarna slut och snart ska det betalas räkningar igen och jag har som sagt NADA!
Hur FAN ska jag lösa detta om jag inte får hjälp. BP på soc lovade mig rakt ut i telefon att jag skulle få hjälp och nu så har de inte ens behandlat mina uppgifter!! Hon i luckan förstod att de va jobbigt och skicka ett internt meddelande till BP så de kanske löser sig. Ska ringa tanten på torsdag i alla fall.

Umgåtts med L och C idag så de känns skönt att ha gjort nått idag!!
Handla 1kg potatis som jag betala 1kr för! hahaha va fel tanten på Willy's gjorde!!

Ne nu ska jag ge J min hela uppmärksamhet på Skype!
PUSS!

Snö, Julkalender & Snö

FAN VA SNÖ!!
Men det är samtidigt väldigt mysigt!
Såg just den nya julkalendern på SVT play och jag måste säga att den är lite rolig! Mycket bättre än de två senaste åren!
Det finns ett hopp för våra framtida barn med att de får ordentliga barnprogram haha! ;)
Kommer ihåg när jag var liten och vi satt och tittade på julkalendern 07.15 varje dag i december! och så tände vi adventsljusen på bordet och det var bara så mysigt! Så kommer jag helt klart göra för mina barn (när jag får några).
Men de är ju klart. Det beror ju på om jag vaknar till 07.15 hahaha ;)
PUSS

Rihanna ft. Eminem - Love The Way You Lie

Den enda låten jag gillar med Rihanna. Men gillar den nog tack vare Eminem som inte heller egentligen är min musiksmak men är ändå så fantastiskt bra!

8 låååånga dagar kvar. Känns förjävligt att inte träffa min J på så här länge. Men nedräkningen började på 15 så de har ju gått framåt åtminstone..

Jag borde göra något...men orkar inte riktigt. Vill göra nått, men vet inte vad.. Jag känner själv hur jag kommer in i någon slags "jag är trött, jag orkar inte"-trance!
Men vad skulle jag vara trött över?? Sover ju bara ändå, eller ligger framför tv.
Då kanske många tycker "Men va fan, gå ut o gå då!" Jag har själv tänkt att jag ska göra det men på något lustigt vänster så blir det inte av. Jag orkar inte helt enkelt och sen när de är mörkt ute så vågar jag inte.
Jag är en mes jag vet. För mycket Criminal Minds och CSI på TV. Skyller på det.

Borde ta tag i mej själv. Har börjat skriva en bok, bara en sida dock men de ska väl bli något av den, måla kan jag också för jag har köpt färg men kommer inte till skott. Så det finns saker att göra...städa skulle jag också behöva göra men..de händer inte!

Skulle behöva att J kom hem så jag fick bli lite glad....jag borde inte hänga upp mitt liv på min pojkvän men antar att jag är lite sån. Är inte riktigt hel när han är nere i Schweiz.


PUSS PÅ ER!

RSS 2.0