Missbildad...

Dom har förstört mig! Dom har förstört min bästa del! Min rumpa är fel!

Den är inte normal, den ser inte normal ut!

JAG ÄR FÖRSTÖRD! JAG ÄR MISSBILDAD!!!

--------------------------------------------

För uppdatera här lite känner jag för detta inlägg är ju det knepigaste jag skrivit annars! Men ialla fall så såg jag min bakdel i spegeln igår kväll. Det är alltså första gången sen jag blev klar med plåster o allt sånt och....

DEN SER INTE NORMAL UT!

Jag vet inte vad de har gjort och min älskade J har försökt att försäkra mej om att det kommer bli bättre MEN JAG SER FÖRJÄVLIG UT NU!

Så till den lilla kirurgen Julia på Vrinnevisjukhuset i Norrköping......JAG HATAR DEJ!!

Så nu ska jag försöka vara normal och snäll igen.

PUSS PÅ ER!

God morgon ifrån Tv-soffan

En del dagar känns som sk*t och andra riktigt bra. Igår= not so good, idag= mycket bättre
Man får ta det som det kommer tror jag :)

Tror mycket blir så för att jag är ensam hemma dessutom, men samtidigt vill jag inte vara social 24/7 heller. Det är jävligt svårt detta måste jag säga. Jag förstår inte mig själv...

Idag ska man träffa lilla råsie och fia ska bli riktigt kul, var ju evigheter sen! Tur att man fick ett litet bidrag ifrån mamma så man har råd att ta en kaffe på fräcka. Hade ju varit lagom kul att sitta där med 2spänn i väntan på sina pengar. Min mamma är snäll hon :)

Skulle vilja tjäna egna pengar dock...

Jag försöker vara positiv och glad när jag skriver här men det går fan inte, skriver jag någonting så vandrar tankarna över till det negativa som kan kopplas till det positiva så det blir bara skit och pannkaka. Så ni får stå ut med en svart och tråkig blogg..Sorry.

PUSS PÅ ER!








Jag hoppas och ber för att jag ska få komma in till US o fixa mej snart....pallar inte detta så jäkla mycket längre....

lite text....

Tyst

Vitt dun täcke

döljer världens image.

Gatlyktan försöker ge ljus

i mörkret.

Träd utan liv 

endast stora och spretiga.

Kallt, kalt, halt




Tyst.



Bomull
Skira slöjor som borrar sig in under skallbenet.
Ligger som bomull runt hjärnan.
Inget fastnar, inget sätter sig, inget går in.

Men jag vet att den finns. Den sitter där inne, den smider onda planer.
Vill förstöra mitt liv innan det ens har börjat.

En destruktiv sabotör med en manipulativ röst.

JAG HATAR DIG




Paus
Tonar ner dagens ljus med min mörka rullgardin,
Kryper ner under täcket igen,
Vill glömma bort en dag,
Vill glömma bort en vecka.

Är så trött,
Låt mig sova tills det är dags,
Låt mig få ligga här,
Här under mitt varma täcke och vänta.

Är trött på er,
Vill inte delta längre,
Vill ha tillbaka mitt liv,
Snälla.

Låt mig få leva igen...

josefine johansson 2011-02-24

En hobby tack! snälla!?

Jag vill ha en hobby! Sjunga i kör, va med i en musikal, en teater men någonting där man träffar folk och har kul!

Det får dock inte kosta någonting. Har fått kyrkans veckoblad i lådan i ett par veckor och jag börjar bli sugen på att gå till den där kören som de har men grejen är ju den att jag absolut inte vill sjunga endast psalmer.

Men det skulle ju vara kul att vara delaktig i någonting...

Jag skulle nog behöva det! Få sjunga, skratta o vara glad i en timme eller två!
Vore ännu roligare att vara med i en musikal, jag är inte bäst på att sjunga men de skulle vara så kul..

Tro mej, jag träffar alla jag hinner med o så. Ligger inte endast hemma o såsar, men ibland vill man göra någonting annat än att träffa vänner och familj o dricka kaffe. Jag och J har pratat om att åka iväg över en helg eller så och det skulle ju också vara grymt underbart! Det är bara så hemskt att behöva vänta hela tiden. Vi kan ju inte boka eller bestämma någonting för vad som helst kan ju hända. Jag kanske åker in på OP imorn det vet vi ju inte.

Är så grymt trött att ha livet på paus, vill ta nästa steg nu. J har uttryckt sig likadant och jag förstår honom. Det är grymt irriterande och han vill ju inte bestämma något till sin semester förrän han vet hur det blir med mej och hit och dit.....
SKIT OCH PANNKAKA!!

Men just det ja, jag lovade ju er alla på facebook att sluta gnälla och klaga. Men det är ganska skönt och erkänn nu alla, det är ju det man gör i sin "dagbok" eller? :)

Ska träffa L och S imorn, ska bli riktigt kul för det va fasen evigheter sen! Nästan sen oktober innan jag hoppa av Universitetet...OJ! det är de nog! Då va det verkligen på tiden :D


Fan H va glad jag är över din spotify lista med disney låtar! Så nostalgi och underbar! :D

PUSS PÅ ER!!

Lite mer klagerier...

Vill vara färdig med allt..

Jag har allvarligt jäkla tråkigt om dagarna numer. Är trött på att mitt liv står på paus.

Vill ha jobb, större lägenhet och allt de där jag skrev om igår..

Vill vara bättre på att måla så jag blir nöjd med det jag gör..


Hur gör man iordning sin bloggsida? Jag vill också fixa till en alldeles speciell och fin sida som er andra! Kollar på kodmallarna och fattar absolut ingenting!!! haha

Nehe men nu ska jag väl åka och lämna in lite papper och köpa lite grejor till kylen..

PUSSPUSS

Vardagstjat, alla hjärtans dag och klagerier

För endel så är det alla hjärtans dag imorgon men för mej var den i fredags, då min J va hemma. Var väl inget super speciellt men fint och mysigt med två rätters och små presenter. Jag fick ett jättefint halsband! Är så glad! Han fick finfina presentkort hehe!
Jag lagade fläskfile för första gången i mitt liv och det blev bra! Jag är ju så bä st alltså!

Idag däremot så var jag på kneippens vårdcentral på helg drop-in och ... jag är klar med svansen!! Så jäkla skönt att slippa plåstra där och vrida sig halvt urled när jag är ensam hemma! Det är härligt att få känna sig normal igen också slippa att ha ett plåster på rumpan som jag har haft sen den 5de oktober!! Självklart inte samma!
Så nu är vi ett steg närmare..

H droppa in på kaffe också, alltid lika trevligt! Är så nyfiken på vad hon har för liten Gullunge i magen! Önskar att jag hade råd att överösa H och P med presenter nu för jag vill verkligen och nej det är inte så snällt och göra det kanske att föräldrarna vill köpa något själva MEN det är ju så kul!! :D Men den lilla bebisen har fått en present av mej..en typ av pre-förstajulen julklapp. Ja som sagt jag vill shoppa mer till bebin...

FLYTTA vill jag göra också! Till ett ställe med tvättmaskin, klädkammare, diskmaskin och en Jonas :D Hoppas att jag får det snart, J och jag väntar på att min OP ska bli klar och att jag har jobb igen och sen ska vi allt hitta något underbart ställe att bo på..
Önskar att han får jobb i Sverige nån gång också..han håller på o söker så vi får väl se. Men det skulle vara skönt o faktiskt ha honom i Svearike varje vecka..då skulle vi hinna träffa alla som vill ses och hinna med ensamtid och ha ett "normalt" liv. Jag klagar inte på det jag har nu för de är bättre än inget men skulle vara riktigt jäkla underbart att få sova ihop varje kväll.
Nu blir det sån omställning..först ha en underbar och varm kille i sängen i 4-5dar och sen poffpaff så ska man sova ensam och det är kallt och förjävligt i 5-6dar!
Det är inget kul och så måste jag tänka på att jag inte ringer honom på mobilen för då kostar det massor pengar, typ 10kr i öppningsavgift och de kostar det inte för mej utan för honom!
Det är jobbigt som fasen. Men det blir bra...snart...tror jag...hoppas jag.

Ne nu ska jag fortsätta med att ha trist!

PUSSPUSS

RSS 2.0